Selecteer een pagina

Schildersbedrijf in Amsterdam diensten

Buitenschilderwerk

Bij ons kunt u terecht voor al het  buitenschilderwerk. Buitenschilderwerk valt onder het opnieuw of laten overschilderen van uw woning of bedrijfsgebouw.

Binnenschilderwerk

Het interieur zoals de wanden, plafonds, deuren of kozijnen van uw bestaande of nieuwbouwwoning is natuurlijk niet af zonder mooi en betaalbaar binnenschilderwerk.

Behangen

Ben je van plan een kamer te behangen? Of misschien wil je het hele huis wel aanpakken? Wij nemen je deze klus graag uit handen. Behang is een makkelijke en hippe manier is voor muurbewerking.

Waterschade

Heeft u waterschade aan het plafond,de wanden of het houtwerk? Voorkomen is beter dan genezen, maar wanneer het dan toch zover komt helpt Schildersbedrijf in Amsterdam graag.

Structuurverf

Structuurverf wordt gebruikt voor het aanbrengen van structuur op een muur en of plafond. Hiermee kun je kleine oneffenheden verbergen, om zo een speciaal effect te creëren in structuurverf word gebruik gemaakt van korrels.

Contact opnemen? We zouden graag van je horen.

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen? Tips nodig omtrent schilderen? Hier kun je de antvoorden vinden en contact opnemen met het service team.