Selecteer een pagina

Over ons

Service en eindresultaat staat bij ons hoog in het vaandel

Service en eindresultaat staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken alleen met professionele en duurzame materialen. Een perfect onderhouden en sprankelend woning of bedrijfsgebouw is het gemeenschappelijke doel van alle toegewijde schilders.

Als u in zee gaat met schildersbedrijf in Amsterdam ben je zeker van vakwerk, een uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie van jouw prachtige schilderwerk! Je ontvangt een ruime garantie op binnen- en buitenschilderwerk, zo kun je weer jaren onbezorgd genieten van uw mooi geschilderde huis of bedrijfspand

Schildersbedrijf in Amsterdam houdt de trends en ontwikkelingen goed in de gaten, om steeds voorop te kunnen lopen. Met de technieken en materialen voor reparaties en schilderwerk, zowel voor binnen als voor buiten.

Wat heeft Schildersbedrijf in Amsterdam te bieden?

Kennis

Wij zijn transparant en helder richting onze klant, wij komen onze afspraken altijd na. U kunt van ons een persoonlijk advies verwachten, met goede verstand van zaken.

Advies op maat

Wij denken altijd met u mee en verzekeren u van een uitstekende service. Onze specialisten werken graag een kleuradvies voor u uit om uw huis of pand nog persoonlijker te maken.

Snel

Wij regelen snel en gemakkelijk een vakschilder. U ontvangt meteen de prijs voor je schilderklus door zelf vrijblijvend je eigen offerte samen te stellen.